El Casal d’estiu de Cortariu és una proposta de l’Associació Aula de Natura Cortariu-Cadí i Txell Aventura perquè infants i joves de 3 a 12 anys puguin gaudir de la natura d’una manera lúdica i experiencial, en període no lectiu.

Com a eina d’educació en el lleure, aquest Casal té un caràcter pedagògic,  lúdic i cultural en el qual es pretén fomentar valors humans mitjançant la convivència i el treball en equip realitzant activitats a l’aire lliure, excursionisme, activitats esportives, jocs i manualitats tot aprenent coses noves, descobrint, coneixent... sempre des d’una vessant divertida.

La nostra mirada cap a l’educació i l’acompanyament a l’infant es basa en premisses de respecte, acolliment emocional i la participació voluntària. Per això dins de les propostes es fomentarà la participació i implicació dels infants en funció de les seves inquietuds, respectant les necessitats de cada infant en cada moment.

Per fer la inscripció al CASAL D'ESTIU 2020 contactar directament amb TxellAventura

Tingueu en compte que:

L'ordre dels eixos diaris ha canviat i les excursions seran en principi els divendres

Els més grans faran activitats adaptades a les seves edats i que alguns dies realitzaran les activitats des del Centre Cívic de Pi