CASAL D'ESTIU

 

El casal d'estiu de Cortariu és una proposta lúdico-educativa on els nens i nenes estaran tot el dia en un entorn de boscos, camps i camins on desenvoluarem les activitats al seu ritme amb propostes per jugar, descobrir i treballar materials del nostre entorn. Farem cabanes, eines amb pals i pedres, curses d'orientació, equilibris amb cordes al bosc, gimcames, excursions al riu, pintarem... Però també descobrirem noves tecnologies com drons, robots, energies renovables... tot en un entorn natural.

La setmana es distribueix en 5 temàtiques diàries: coneixença i cohesió de grup, aventura, natura, excursió i dia artístic


 

CAMPS DE TREBALL PER A JOVES CATALANS

 

Aquest any a Cortariu realitzem un Camp de treball de la Generalitat

Del 22 d'agost al 5 de setembre.

20 joves entre 14 i 17 anys.

Natura, projectes científics, excursións, servei comunitari, lleure...

Que són els camps de treball


Els camps de treball són estades d’estiu en què es combinen activitats lúdiques i de lleure amb la realització de tasques de servei a la comunitat, ja sigui ajudant persones, fent tasques de protecció de la natura o realitzant intervencions en el patrimoni. Aquestes activitats són idònies per als i les joves, atenent al component social, a l’intercanvi cultural que es propicia i a la relació amb l’entorn local, i aposten per la millora qualitativa dels projectes.


 

Estem treballant en oferir noves propostes, les anirem publicant aquí